fbpx

Un bărbat s-a plâns la parchet că a fost escrocat de o femeie căreia i-a dat bani pentru sex

Un bărbat din Oradea a făcut plângere la Parchet că a fost escrocat de către o femeie care i-a promis servicii intime contra cost, dar a plecat cu banii în timp ce el era la duș.

Cei doi au vorbit mai întâi prin mesaje. Adela i-ar fi spus bărbatului că vrea o relație cu un ajutor financiar în urma unor plăceri”. Acesta a spus că el vrea exclusiv „sex în schimbul ajutorului financiar”, lucru cu care Adela a fost de acord, anunțându-l că prețul ei, pentru o noapte la hotel, este de 200 de euro, potrivit Adevărul .

Cei doi s-au întâlnit în după-amiaza de 23 octombrie, în jurul orei 16.00, într-un apartament pe care l-a plătit bărbatul.

„Am avut diverse discuții despre așteptările fiecăruia dintre noi legate de întâlnire la un pahar de vin și o țigară, atât în sufragerie cât și pe balcon”, se menționează în plângerea depusă de bărbat procurorilor.

Un aspect ciudat la întâlnirea lor a fost că Adela scria mesaje pe telefon destul de des și că, pentru a fi sigură, a cerut banii în avans. „I-am numărat suma de 1.000 lei și i-am spus că o să-i înmânez la finalul întâlnirii, așa cum ne-am înțeles. După aceea, ea a propus să mergem la duș pe rând, prima dată eu și după aceea ea. Am lăsat la vedere portofelul meu pe masa din sufragerie”, se mai arată în plângere.

După ce bărbatul a terminat dușul, Adela plecase, dar îl anunțase, printr-un mesaj, că revine în 15 minute. De atunci, femeia nu a mai răspuns și i-a și blocat numărul orădeanului

Comments

comentarii

La Cluj-Napoca a avut loc un fenomen atmosferic interesant - inversiunea termică. Astfel, am putut să vedem cum aerul rece coboară mai aproape de pământ.... Citește mai mult
Piața Avram Iancu se „îmbracă” în haine de sărbătoare. Pregătirile pentru 1 Decembrie, Ziua Națională a României, sunt în toi.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!