fbpx

Un avocat în vârstă de 57 de ani a murit după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Un avocat din New York a murit săptămâna aceasta după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus (COVID-19), potrivit Baroului din care făcea parte, citat de Law.com

Richard Weber Jr., partener la firma Gallo Vitucci Klar din New York și New Jersey, a murit săptămâna aceasta din cauza unor complicații provocate de COVID-19, potrivit Baroului LGBT din New York, unde Weber era membru al consiliului de administrație. Avea 57 de ani.

Directorul executiv Baroului, Eric Lesh, a declarat că Weber a murit miercuri, la două zile după ce a scris într-un e-mail că a testat pozitiv cu COVID-19 și a fost internat în spital, dar că starea se îmbunătățește. “A  fost un om minunată, cu o dedicație reală de a da înapoi celorlalți”, a spus Lesh într-un interviu.

„Îi îndemnăm pe membrii și prietenii noștri să rămână în siguranță și sănătoși. Protejați-vă prietenii și familia. Cu toții suntem împreună. Vom continua să urmărim înfăptuirea justiției cu amintirea lui Richard și spiritul lui generos în inimile noastre ”, a spus a mai spus Lesh.

„Toți cei de la Gallo Vitucci Klar LLP sunt șocați și devastați de pierderea lui Richard. A fost un avocat minunat și o lumină strălucitoare în firma noastră. Gândurile noastre sunt acum alături de familia lui. ”, a  transmis firma de avocatură.

Weber s-a concentrat pe o serie de probleme în domeniul asigurărilor și a lucrat în birourile firmei din Manhattan. De asemenea, și-a dedicat o parte din timp lucrului la o clinică legală care deservesc comunitatea LGBT New Yorkers.

Weber a absolvit Facultatea de Drept din Seton Hall în 1991, conform profilului său de LinkedIn, și a fost admis să practice atât în New Jersey, cât și în New York.

A lucrat pentru mai multe firme mai devreme în cariera sa, inclusiv Lester Schwab Katz & Dwyer.

Gallo Vitucci a declarat joi că biroul Manhattan al firmei este închis de când Weber a dezvăluit simptomele din 10 martie, avocații și personalul lucrând de la distanță.

„Din fericire, nimeni altul la biroul sau firma nu a avut niciun simptom COVID-19 sau un diagnostic pozitiv”, a spus firma.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina