fbpx

Un altfel de curs de drept fiscal la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj

Studenții din anul II de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj au avut parte de un altfel de curs la disciplina drept fiscal, care nu este tocmai ușoară.

Tocmai de aceea, titularul disciplinei, conferențiar Anca Georoceanu, care este și decanul facultății, s-a gândit să țină un curs mai special, cu ocazia a 100 de zile de școală, calculate de la începtului anului universitar până acum, fără sesiune și vacanță.

”Studenții anului II IF au sarbatorit azi 100 de ZILE DE ȘCOALĂ, in orele din cadrul disciplinei de DREPT FISCAL impreuna cu Anca Georoceanu, cadrul didactic titular al acestei discipline. Cum? Si de ce? Am pregatit 100 de biletele care cuprind curiozități si noutati din domeniul dreptului in general, ramura dreptului fiscal in special. Le-am pregatit din timp, studiind. Am organizat aceasta activitate pentru acumularea de noi cunoștințe intr-o atmosferă prietenoasă si totodată ne-am distrat.”, se arată pe pagina de Facebook a facultății.

”Am inventat un motiv de sarbatoare, am calculat cand se implinesc 100 de zile de scoala (din octombrie, exclusiv sesiunea si vacanta) si am avut un curs altfel!”, ne-a spus conf. Anca Georoceanu.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina