fbpx

Ultima zi pentru depunerea cererilor de transfer. Post vacant la Curtea de Apel Cluj

Mai este o zi din sesiunea de transfer pentru judecători. Cei interesați pot depune cererile de transfer până în 10 noiembrie, inclusiv, la Consiliul Superior al Magistraturii.

Prin hotărârea 881/2015, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât că este oportună organizara unei sesiuni de transferuri pentru tribunale și curți de apel în luna noiembrie .

Potrivit situației posturilor de judecător, publicată pe site-ul CSM în data de 4 noiembrie, Curtea de Apel Cluj are un post de execuție vacant după suplimentarea schemei de personal cu un post prin Hotărârea CSM 1139/2015. Postul apare ca vacant sub rezerva emiterii Ordinului Ministrului de Justiție.

În rest, nici Tribunalul Cluj, nici Tribunalul Specializat și nici Judecătoria Cluj-Napoca nu au posturi vacante. La Tribunalul Cluj au fost transferate recent și temporar două posturi, unul de la Judecătoria Năsăud și unul de la Tribunalul Bihor.

La Judecătoria Cluj-Napoca va fi un post vacant de la 1 decembrie, iar patru posturi au fost indisponibilizate pentru proaspeții absolvenți de INM, deveniți judecători stagiari.

Lista posturilor de judecător vacante din toată țara o puteți consulta mai jos.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina