fbpx

Uioreanu rămâne cu interdicția de a ieși din Cluj

Curtea de Apel Cluj a respins contestațiile lui Horea Uioreanu și Vasile Pogăcean împotriva hotărârii Tribunalului prin care era menținut controlul judiciar, cu interdicția de a ieși din Cluj.

În 25 mai, instanța Tribunalului Cluj a hotărât  respingea cererile celor doi inculpați de modificare a controlului judiciar în sensul obligării acestora de a nu depăși limita teritorială a României. Aceștia au contestat încheierea Tribunalului la Curtea de Apel Cluj, care s-a pronunțat astăzi.

Solutia pe scurt: ”Respinge ca neîntemeiate contestaţiile formulate de inculpaţii U.H.D. şi P.V. împotriva încheierii penale nr.71/I/2015 din data de 25 mai 2015, pronunţată de Tribunalul Cluj. Obligă inculpaţii să plătească, câte 100 lei fiecare, cheltuieli judiciare în favoarea statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din data de 8 iunie 2015.”

Contestația trebuia judecată inițial în 28 mai, dar a fost amânată deoarece fusese repartizată aleatoriu chiar la judecătoarea Elena Botezan, care i-a trimis în judecată pe inculpați când era șefa DNA Cluj. Aceasta a formulat cerere de abținere, iar un alt judecător a analizat contestația.

 

Comments

comentarii

Doi bărbați au fost reținuți de polițiști după ce au dat o spargere într-o casă din cartierul clujean Andrei Mureșanu.... Citește mai mult
Liderul PNL Nicolae Ciucă a anunțat, miercuri seară, după ședința Coaliției, asumarea deciziei de comasare a alegerilor din acest an.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!