fbpx

Tribunalul Comercial a obligat CEC Bank să suspende 9 luni ratele Aeroportului Internațional Cluj

Tribunalul Comercial Cluj a obligat CEC Bank să suspende ratele Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj, pentru creditul accesat în vederea construirii terminalelor dfe plecări și sosiri. Banca are deplătit aproape 20.000 lei cheltuieli de judecată!

Soluția pe scurt: ”Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Aeroportul International Avram Iancu RA în contradictoriu cu pârâta CEC Bank SA. Obligă pârâta să aprobe cererea de suspendare a obligațiilor de plată aferente contractului de investiții nr. RQ14051144693729 încheiat la data de 21.05.2019 pentru perioada aprilie-decembrie 2020.

Obligă pârâta să plătească în favoarea statului suma de 19.042,5 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând taxa judiciară de timbru de a cărei reducere a beneficiat reclamanta. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 19.042,5 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare care va fi depus la Tribunalul Specializat Cluj. Pronuntata in sedinta publica din 7.07.2020.

Aeroportul Cluj are de plătit în acest an 3,5 milioane de lei rată și a cerut, la finalul lunii aprilie 2020, Consiliului Județean Cluj, ca și garant al creditului, să își dea acordul pentru amânarea plății ratelor la CEC Bank. dar CJ Cluj s-a opus în primă fază.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina