fbpx

Tribunalul Cluj îi dă voie primarului din Baia Mare să fie Moș Nicolae pentru copii nevoiași

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a primit acordul instanței Tribunalului Cluj să părăsească domiciliul timp de două ore pentru a participa la slujba din 5 decembrie și la împărțirea de cadouri copiilor nevoiași, anunță bzc.ro

Catalin Chereches, primarul din Baia Mare, a primit un frumos cadou in partea Tribunalului Cluj, care l-a lasat sa paraseasca arestul la domiciliu si sa-si indeplineasca atributiile de primar, printre care si cea de a participa la ceremonii religioase sau de a imparti cadouri. DNA poate ataca cu contestația măsura Tribunalului.

”In baza art.221 al.6 C.p.p., încuviinteaza ca inculpatul sa paraseasca imobilul în care locuieste, în data de 05.12.2016, în intervalul orar 17,00-19,00, în vederea deplasarii acestuia la Biserica Ortodoxa Sfântul Nicolae, situata în mun. Baia-Mare, str. Crisan nr.1, jud. Maramures, pentru a participa la evenimentul religios constând în Vecernia Solemna si oferirea de cadouri copiilor nevoiasi, de catre biserica. În temeiul art.275 al.3 C.p.p., cheltuielile judiciare avansate de stat, ramân în sarcina acestuia. Cu contestatie în 48 ore de la pronuntare.”, se arată în minuta Tribunalului.

Contestația ar urma să se judece la Curtea de Apel.

Cherecheș este judecat la Cluj pentru luare de mită, fiind în aresta la domiciliu. În timp ce se afla în arest preventiv, a castigat, din nou, alegerile locale din data de 5 iunie, pastrandu-și fotoliul de primar la Baia Mare.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina