fbpx

Trei bărbați arestați la Judecătoria Dej pentru infracțiuni contra libertății și integrității sexuale

Trei bărbați au fost arestați preventiv, ieri, la Judecătoria Dej, în două dosare, pentru infracțiuni contra libertății și integrității sexuale.

”La data de 29 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din Dej au identificat și reținut pentru 24 de ore trei bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni contra libertății și integrității sexuale.

Conform probatoriului administrat, doi bărbați în vârstă de 44 și 20 de ani, din comuna Cășeiu, sunt bănuiți că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 14 ani.

Într-un alt caz, în urma probelor administrate până în prezent, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Mica, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit că, în noaptea de 28/29 septembrie a.c., ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu o tânără de 30 de ani, prin constrângere fizică.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

La data de 30 septembria, magistrații Judecătoriei Dej au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor trei bărbați, Sorin Maxim și Alexandru Aurel Mureșan în primul dosar, iar Andrei Claudiu Bojor în al doilea.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina