Acasă » AVOCATURA » Trei avocați candidează pentru funcția de Decan al Baroului Cluj

Trei avocați candidează pentru funcția de Decan al Baroului Cluj

Trei avocați și-au depus candidatura pentru funcția de Decan al Baroului Cluj: Mircea Pop, Călin Budișan și Flavia Maier. Pentru cele 14 locuri în Consiliul Baroului s-au înscris 19 avocați. Alegerile vor avea loc în 25 martie.

Înscrierile pentru funcția de Decan și pentru Consiliul Baroului Cluj s-au încheiat la miezul nopții. Candidații s-au putut înscrie la secretariatul Baroului Cluj până ieri, 22 februarie, ora 14, și prin e-mail până la ora 00.

Mircea Pop este actualul decan al Baroului Cluj și este avocat din 1992. Activează în domeniul civil, fiind și practician în insolvență.

Călin Budișan este actualul prodecan al Baroului Cluj și este avoacat din 1999, fiind unul dintre cei mai reputați penaliști din țară. De curând, a început o colaborare permanentă cu profesorul Gheorghiță Mateuț. Budișan este și antrenorul echipei de fotbal a avocaților din Cluj, Dacia Felix, care a avut performanțe deosebite la campionatele europene și mondiale.

Flavia Maier

Flavia Maier este surpriza acestor alegeri, în condițiile în care despre Pop și Budișan se știa în rândul avocaților clujeni că s-ar putea să candideze. Maier este consilier în Baroul Cluj și este avocat din 1994. Este fiica avocatei pensionate Maria Giurcă, fost decan al Baroului Cluj în anii 2000, înainte de Gidro Stanca.

Pentru cele 14 locuri în Consiliul Baroului Cluj, s-au înscris 19 avocați. Dintre aceștia, 11 fac parte din actualul Consiliu, iar printre noii pretendenți îi regăsim pe Mihai Benejanu, Călin Iuga, Dan Chertes, Marius Floare, Mirel Ionescu, Horațiu Bodea.

Lista completă a candidaților pentru Consiliu

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina