fbpx

Transfer de la Aeroportul Internațional Cluj în tot Ardealul, ca în marile orașe europene

Agenția de turism Alis Holidays împreună cu platforma de rezervări online Transfero au prezentat, astăzi, sistemul de servicii de transfer cu microbuzul pentru pasageri pe care îl vor oferi tuturor celor care călătoresc de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, începând cu data de 1 decembrie 2016.

Acest tip de servicii de transfer este comun pe aeroporturile europene și internaționale, contribuind la creșterea gradului de accesibilitate și extinderea ariei de cuprindere a aeroporturilor respective, având efect direct asupra creșterii traficului de pasageri al unui aeroport. În acest context amintim serviciile de transfer similare oferite de mai mulți operatori rutieri prin intermediul unor platforme de rezervări, pe Aeroporturile Londra-Luton, Budapesta Liszt Ferenc, Paris Beauvais Tille etc.

”Din punctul de vedere al Aeroportului, este un beneficiu important pentru pasageri. Este un serviciu care este utilizat pe aeroporturi europene cu trafic semnificativ. Dorin succes firmei Alis Holidays și viață cât mai lungă pe Aeroportul Cluj”, a spus directorul operațional al aeroportului, Iuliu Pop.

Aeroportul Internațional Cluj încurajează orice alte companii care doresc să asigure servicii ce contribuie în mod nemijlocit la o creștere a zonei de deservire a aeroportului, cu efect direct asupra creșterii numărului de pasageri care aleg ca punct de plecare sau sosire în călătoriile lor aeroportul clujean.

Serviciile de transfer dezvoltate și gestionate de către Alis Holidays vor fi accesibile prin intermediul platformei  online Transfero”. După modelul de succes al companiilor aeriene low-cost, modelul pe care îl oferă platforma online va permite pasagerilor să aibă acces la prețuri de călătorie convenabile.

Sper exemplu, transferul de la Aeroportul Cluj spre orice punct din Cluj-Napoca, chiar la ușa casei, va costa 3 euro. Prețul maxim va fi de 12 euro pentru o cursă la Sibiu, aceasta fiind cea mai lungă rută.

Florin Crișan, director Alis Holidays
Florin Crișan, director Alis Holidays

”În rest, tarifele sunt în jur de 9-10 euro pe persoană și călătorim indiferent de câte persoane vor fi în rezervare. Vor fi microbuze de ultimă generație, dotate cu aer condiționat, priză, usb, wireless free. Încercăm să ridicăm acest serviciu la standarde europene pentru că suntem în comunitatea europeană, Aeroportul Cluj s-a dezvoltat foarte mult, a atins anul acesta vârfuri de 8-9.000 de pasageri pe zi, care este o cifră semnificativă și acești pasageri au nevoie de un serviciu comod și confortabil prin care să ajungă la Aeroport, dar la tarife convenabile. Existau și alte soluții de transfer spre Aeroport, dar trebuia să închiriezi mașina doar pentru tine. La un drum de Sibiu ajungeai la 150 de euro. În schimb, noi mergem pe locuri în microbuz și astfel se poate călători la preț convenabil. Stația din centrul Clujului va fi în parcare la Hotel Napoca”, a spus Florin Crișan, director Alis Holidays.

Fiecare traseu are și orașe intermediare. Astfel, cursele sunt de la Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj către:

  • Cluj-Napoca – centrul orașului punct fix sau ”door to door”
  • Bistrița / oprire în Beclean
  • Târgu Mureș/ opriri în Iernut/Luduș/Turda
  • Baia Mare / Dej
  • Satu Mare/ Zalău
  • Oradea/ Huedin
  • Sibiu/ Sebeș/Alba Iulia/Teiuș/Aiud

Rezervările se pot face de astăzi, accesând http://www.transfero.ro/bilete-online

Agenția Alis Holidays este beneficiara unui contract de locațiune, atribuit prin licitație, în cadrul terminalului de sosiri pasageri al Aeroportului, alături de alți operatori care efectuează servicii de transport.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns