fbpx

Trabucuri cubaneze și dominicane, de la 9 la 1.400 lei, în noul magazin El Unico din Cluj-Napoca (P)

El Unico a inaugurat noul magazin de trabucuri și băuturi fine din Iulius Mall. Pasionații pot alege dintr-o mare varietate de trabucuri cubaneze și dominicane, la prețuri pentru toate buzunarele, începând de la 9 lei și până la cele mai scumpe, de 1.400 de lei bucata.

Magazinul El Unico, aflat la parterul Iulius Mall Cluj, este un concept store destinat tuturor pasionaților de trabucuri, precum și celor care apreciază produsele de calitate.

Retailerul comercializează, în reţeaua sa, trabucuri fabricate manual, sub branduri celebre precum Romeo y Julieta sau Cohiba, dar și accesorii de lux marca S.T.Dupont sau băuturi fine.

El Unico Cluj, aflat in Iulius Mall la parter, in zona Auchan, ofera publicului portofoliul pentru care este deja recunoscut. Astfel, in umidorul sau de cedru de tip walk-in veti regasi cele mai bune trabucuri cubaneze, dominicane si mai nou din Nicaragua, cu preturi care variaza de la 9 lei pana la 1,400 lei per trabuc, faimoasele accesorii S.T. Dupont cu brichete si instrumente de scris de lux, dar si o gama diversa de tigari de foi, tutun de rulat si accesorii pentru fumatori. Reteaua de magazine ofera si posibilitatea de a adera in mod gratuit la programul de fidelizare El Unico Family, prin intermediul caruia puteti obtine discount-uri pe masura achizitiei si multe alte beneficii, printre care preturi speciale la toate evenimentele El Unico chiar de la inrolare. Ce este important in El Unico este si faptul ca aici veti gasi mereu unele dintre cele mai mici preturi din Romania, dat fiind faptul ca Brands International, compania sa sora, este importatorul unic al majoritatii brandurilor prezentate: Habanos, La Aurora, Arturo Fuente, S.T. Dupont, Barcelo, Chacom, Promocigar, Mac Baren s.a.

Ceremonia de deschidere a magazinului El Unico din Iulius Mall l-a avut ca oaspete special pe master blender-ul Manuel Inoa din Republica Dominicană.

Reţeaua de magazine El Unico a atins, odată cu magazinul de la Cluj, cifra de nouă unităţi în toată ţara. Proprietarul business-ului este Wael El Ghadban, un om de afaceri în vârstă de 52 de ani.

Totodată El Unico a anuntat si o alta premiera importanta, un moment deosebit pentru comunitatea de trabucuri clujeana: deschiderea celei de-a doua El Unico Embassy in cadrul binecunoscutului restaurant Da Pino. Astfel, aceasta locatie va deveni de acum gazda evenimentelor El Unico, transformandu-se in acea locatie perfecta pentru iubitorul de cigar – un portofoliu bogat de trabucuri, un meniu de fine spirits special creat pentru pairing-uri si acea atmosfera intima preferata de un cigar aficionado.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns