fbpx
Acasă » ȘTIRI » Tot mai multe ”stafii” vii prin Cluj-Napoca, chiar și în centru. Unii vor să conducă, dar adorm la volan
”Zombie” de la etnobotanice

Tot mai multe ”stafii” vii prin Cluj-Napoca, chiar și în centru. Unii vor să conducă, dar adorm la volan

Tot mai mulți tineri cu comportament ciudat, posibil sub influența etnobotanicelor, sunt văzuți ziua în amiaza mare prin Cluj-Napoca. Clujust.ro a surprins unul în zona centrală, aproape de mai multe școli. Un cititor ne-a trimis instantanee cu un alt tânăr care a adomit la volan, înainte să plece cu mașina.

Două publicații generaliste au prezentat în ultima vreme filmări cu tineri posibil sub influența etnobotanicelor, majoritatea în cartierul Mănăștur. Clujust.ro a surprins un tânăr care mergea pe șapte cărări și nu știa pe ce lume este pe strada Mihail Kogălniceanu din zona centrală a Clujului. La un moment dat, acesta s-a sprijinit cu spatele pe clădirea de la numărul 7, aproape de Colegiul Național ”Emil Racoviță”, unde a stat minute bune și s-a clătinat vizibil.

O femeie care făcea curățenie în acel imobil a ieșit și ne-a spus că tânărul pare să fi consumat droguri: ”Am mai văzut.. Eu locuiesc în Mănăștur și sunt acolo trei care.. (arată că fumează – n.red). Eu după cum îl văd deja știu că e drogat.. Nu se mai pot mișca, înțepenesc”

Pe lângă tânărul în agonie au trecut numeroase persoane, turiști și elevi de la școlile din zonă.

La un moment dat, a venit un angajat al ISU Cluj pe motocicletă, care se ocupă cu astfel de cazuri. Numai că la apariția acestuia, tânărul a refuzat chemarea unei ambulanțe, a luat-o din loc și s-a întors spre sediul rectoratului UBB Cluj, în fața căruia s-a așezat lângă statui, cu capul în mâini.

Un cititor ne-a semnalat un caz din cartierul Bună Ziua, unde un tânăr a înțepenit la volan. ”Noroc că nu a apucat să plece cu mașina și să se întâmple o tragedie. Am văzut o țigară căzută lângă el”, ne-a spus cel care ne-a trimis imaginile de mai jos.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns