Wooden cubes with one stars out of four. Concept of poor service rating and evaluation.

TOP 3 reviste online din România, de la care nu te vei putea despinde

Evaluarea celor mai bune 3 reviste online de divertisment din România. Revizuirea celor mai populare site-uri autohtone despre lucruri interesante din lume și țară.

Selecția prezintă cele mai populare, renumite și vizitate site-uri ale internetului de limbă română pe tema divertismentului. Fiecare dintre aceste resurse, cu siguranță, îți va da o încărcătură de emoții pozitive. Pe paginile acestor reviste celebre de divertisment din România vei găsi o mulțime de informații utile și interesante: tendințe în modă, știri din viața vedetelor, sfaturi de specialitate în materie de sănătate, psihologie, relații, articole despre frumusețe și nutriție, modă și cumpărături, familie și copii, teste, rețete și multe altele.

#1. fericitazi.com

O resursă fericitazi.com cu un conținut foarte divers, care se poziționează ca un „site de bună dispoziție”. Arhiva site-ului conține mai mult de 700 de texte. Pagina principală conține un flux cu cele mai populare publicații. Principalele secțiuni ale site-ului sunt:

 • Mesaje;
 • Interesant;
 • Beauty;
 • Diete și rețete;
 • Odihnă;
 • Mama și copilul.

Site-ul a fost creat pentru toate categoriile de vizitatori: de la iubitorii de umor pur, până la cunoscătorii de materiale mai serioase, inclusiv discuții despre relații de gen, rețete culinare, probleme de medicină și educație.

Resursa definește câteva obiective principale: să te înveselească, să te sprijine în momentele dificile, să-ți ofere o încărcătură de vivacitate și o atitudine pozitivă, să te îndrume și să te sfătuiască.

#2. atatdefain.com

AtâtDeFain.com – o revistă de divertisment populară, al cărei conținut principal este axat pe articole despre psihologie, relații, gastronomie, astrologie. De asemenea, sunt prezentate publicații despre celebrități, o mulțime de mesaje și felicitări cu ocazia sărbătorilor, diverse top-uri, precum și semnificația viselor și zodiilor.

Aceasta este o revistă pentru cei cărora le place să fie la curent cu cele mai recente evoluții în tendințele modei, business sau petrecerea timpului liber, dorind să se îmbunătățească și să se dezvolte în direcții diferite.

Aici sunt adunate sfaturi despre toate cele mai interesante probleme: familie, dragoste, nuntă, carieră, frumusețe. O alegere excelentă pentru oamenii moderni, care caută să găsească despre toate într-un singur loc! Conceptul principal al revistei este o privire asupra vieții prin prisma intereselor românilor.

În plus, portalul este creat în așa fel, încât să poți afla rapid despre cele mai noi lucruri din domeniul sănătății, modă, premiere de film sau planificarea călătoriilor, fiind divizat în mai multe secțiuni:

 • Mesaje;
 • Lifestyle;
 • Filme și seriale;
 • Locuri Faine;
 • Astro;
 • Vedete.

Toate publicațiile sunt însoțite de imagini informative.

#3. thewoman.ro

Revista online de divertisment este dedicată exclusiv femeilor. Astfel, pe paginile portalului, cititoarele vor găsi multe articole pe subiecte feminine, acoperind zilnic știri mondiale și interne din lumea vedetelor, publicând informații despre noi produse și tendințe din lumea frumuseții și a modei, articole despre dragoste și relații, carieră, autorealizare ca mamă, soție și femeie de afaceri. În revistă, mai poți găsi o mulțime de noutăți utile din sănătate, psihologia feminină, antreprenoriat și autodezvoltare.

Cititoarele vor putea lua ceva util și despre creșterea copiilor, despre secretele unei alimentații adecvate și modalități de a menține silueta. De asemenea, sunt publicate periodic interviuri cu diferite femei de succes din România.

Astfel, în fiecare zi, din 2012, aici sunt distribuite articole de experți despre frumusețe, diete, sfaturi utile, secrete feminine, ajutând doamnele și domnișoarele să învețe mai multe despre ele însele și să facă față problemelor.

Publicația se poziționează ca o revistă pentru femei de succes și inteligente care știu exact ce este cu adevărat important în viață. Să fii soție, mamă, amantă, rămânând în același timp o femeie stilată și îngrijită, care nu uită de ea însăși și de interesele sale.

Comments

comentarii

Emil Boc a vorbit despre pronosticul său pentru Campionatul European de Fotbal. El a precizat că România a renăscut din nou în fotbalul european.... Citește mai mult
O nouă etapă în realizarea Spitalului Regional de Urgență Cluj, prin lansarea licitației pentru construcția propriu-zisă, lucrări evaluate la 2 miliarde de lei.... Citește mai mult

Lasă un răspuns