fbpx
Târgul din 2016 s-a ținut la Sala Polivalentă

Târgul de Vacanțe – eveniment esențial pentru inspirație de călătorie

Cea de-a 8-a ediție a Târgului de Vacanțe, cel mai important eveniment de turism din Transilvania, va avea loc în acest an într-o locație nouă, respectiv în Piața Unirii, între 24 -26 martie 2017.

Orarul de vizitare este de vineri până duminică între 10:00 – 19:00, iar expozantii promit oferte de nerefuzat. Reduceri early booking pentru toate vacanțele rezervate și achitate pe loc și pachete speciale de vacanțe, atât pentru sejururi de familie, cât și pentru vacanțele extravagante!

Târgul de Vacanțe  te aduce mai aproape de visele  în care plajele exotice te răsfață, soarele se joacă pe pielea ta, iar junglele virgine asteaptă să le descoperi. Cum ar fi să poți experimenta  lumea sub un singur acoperiș?  Află chiar acum!

Indiferent că vrei să pleci cu ghiozdanul în spate pe drumurile pietruite din Nepal, sau vrei ca ai tăi copii să se bucure de surprizele Disneyland, ori cauți aventură în Pădurea Aokigahara din Japonia, Târgul de Vacanțe iți aduce cele mai ispititoare pachete de vacanțe, prețuri early booking și destinații unice.

Ofertele pregătite  cu mult drag de cei peste 40 de expozanți te vor surprinde în cel mai plăcut mod.

Relații suplimentare referitoare la eveniment puteți obține de la tel 0736.620.645 sau pe email la adresa office@amprenta-advertising.ro

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns