fbpx
Acasă » ȘTIRI » Tanara de 19 ani lovita pe trecere de pietoni pe DN1 intre Cluj si Floresti

Tanara de 19 ani lovita pe trecere de pietoni pe DN1 intre Cluj si Floresti

O tanara de 19 ani a fost lovita de masina pe trecerea de pietoni de langa Metro, pe DN1, intre Cluj si Floresti.

Din primele informatii, potrivit reprezentantilor politiei, conducatorul auto a surprins și accidentat pe trecerea pentru pietoni o tanara de 19 ani.

Este posibil ca aceasta sa fie in stare grava. Victima este constienta, in stare stabila a fost transportata la UPU .Se pare ca are umar dislocat si traumatism la torace.

Accisentul a dat nastere la numeroase comentarii pe grupul de Facebook Info Trafic Jud. Cluj despre respectiva zona predispusa la accidente.

“Cea mai mare prostie pe care au făcut-o cu închiderea accesului spre Metro , măcar așa se mai încetinea la trecere acum nici așa nu mai încetinesc , e groaznica trecerea aceea de pietoni . Domnul primar Horia Sulea de ce nu luați măsuri pentru reglementarea acestei situații ? Câți oameni mai trebuie sa moara , ori sa fie accidentați ???!!!”, scrie o utilizatoare

Alt comentariu: “trebuie pus semaforul in functiune. Simplu. Acolo trebuia inchis accesul. Au murit destui din cauza ca pe acolo se putea trece.”

“Nu știu eu pe acolo intram zilnic către Metro , problema trecerii de pietoni e aceiași cu sau fără închiderea accesului spre Metro , doar semaforul sau o pasarela o sa poată rezolva aceasta problema !”, spune alt utilizator.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns