fbpx

Tânăr snopit în bătaie în fața unui local din Dej

Un tânăr de 20 de ani a fost snopit în bătaie de alți doi tineri în fața unui local din Dej. Victima are nevoie de 70 de zile de îngrijiri medicale.

Reprezentanții IPJ Cluj au anunțat că poliţiştii din Dej au identificat doi tineri care au agresat o persoană pe fondul unui conflict spontan.

În urma incidentului, poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe, iar cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

La data de 4 aprilie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Dej au reţinut, pentru 24 de ore, doi tineri identificaţi şi cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Conform cercetărilor efectuate, la data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 04:30, aflându-se în apropierea unui local public din Dej, cei doi tineri, în vârstă de 18 şi 21 de ani, din Măgoaja şi Şomcutul Mic,  pe fondul unui conflict spontan au agresat un tânăr pe care l-au adus în stare de inconştienţă.

În urma incidentului, persoana vătămată, un tânăr, de 20 de ani, a suferit leziuni care, conform unor concluzii preliminare, necesită pentru vindecare 65-70 de zile de îngrjiri medicale.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

În cursul zilei de azi, cei doi tineri vor fi prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina