fbpx

SYKES Cluj-Napoca angajeaza peste 100 de persoane pana la sfarsitul anului

SYKES Cluj-Napoca, una dintre cele mai mari filiale a companiei SYKES EASTERN ENTREPRISES din Florida, Statele Unite ale Americii, angajeaza peste 100 de vorbitori de limba straina pana la sfarsitul anului. Noile locuri de munca se adauga celor peste 750 create in Cluj-Napoca pana acum.

Dezvoltarea SYKES Cluj-Napoca vine pe fondul capacitatii companiei noastre de a oferii servicii de calitate, fiabile si eficiente, atat la nivel local cat si global. Pe masura ce tot mai multi clienti aleg SYKES, continuam sa ne extindem in Cluj-Napoca, recrutand vorbitori de limbi straine – germana, spaniola, italiana, engleza, franceza – si oferind sansa de a dezvolta o cariera de success pentru tot mai multi angajati.”, spune Corina Daiescu, recruitment manager SYKES Cluj-Napoca

Pentru candidati, e suficient sa stie bine o limba straina. Sunt insa avantajati cei care au si abilitati foarte bune de comunicare, cunostinte de baza de operare a calculatorului si capacitate de adaptare la mediu multinational. Asta pentru ca peste 100 de angajati care isi incep sau isi dezvolta cariera in SYKES Cluj-Napoca sunt internationali – isi desfasoara activitatea in peste 20 de limbi straine. Pe langa mediul de lucru tanar si multicultural, compania ofera pachete de beneficii atractive, cursuri tehnice si de dezvoltare lingvistica gratuite, programe de dezvoltare a carierei si oportunitati reale de promovare.

Prima etapa e la un click distanta: trimiterea unui CV pe adresa grow@sykes.com.

SYKES Cluj-Napoca creste intr-un ritm accelerat. A inceput in anul 2010 cu doar 35 de angajati, iar acum numara peste 750 si e in continua dezvoltare. Angajatii companiei ofera informatii – in 21 de limbi -clientilor finali ai unor companii cu reputatie internationala din domeniile tehnic si telecomunicatii.

SYKES ENTERPRISES, cu sediul in Tampa, Florida, Statele Unite, are peste 35 de ani experienta pe piata mondiala de BPO (Business Process Outsourcing), 75 de centre globale (in 25 de tari) si peste 46 de mii de angajati.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns