Acasă » STUDENT LA DREPT » Studenții de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj-Napoca și-au făcut asociație
Boardul de conducere a AJNEP

Studenții de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj-Napoca și-au făcut asociație

Un grup de studenți implicați de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj-Napoca au fondat Asociația Justitia Nihil Expetit Praemii (Dreptatea nu așteaptă răsplată), prescurtat AJNEP. Asociația este dedicată studenților de la drept.

Anunțul de înființare al asociației a fost făcut la festivitatea de deschidere a noului an universitar de către studentul Sergiu Bărnuț (foto), vicepreședinte și coordonator resurse umane la AJNEP.

”Asociația a fost înființată anul acesta de către noi, studenții, deoarece am fost mult mai implicați și să vă implicăm și pe voi. Avem o viziune foarte bună, vă așteptăm să o descoperiți și aș vrea să vă prezint colegii noștri”, a spus Bărnuț, după care a prezentat boardul de conducere al asociației:

Președintele Cătălin Moloce, secretar Adina Ciobra, cenzor Horațiu Mândrean, coordonator financiar Andreea Moldovan, coordonator relații externe Remus Pop și coordonator marketing și PR Raluca Ababi.

În prima zi, aceștia au avut o activitatea cu bobocii constând în prezentarea facultății. ”Să vă știți sălile, să nu fiți așa de pierduți, cum am fost noi, câteodată, și întârziam…cam mult (se râde în sală). Vrem să stăm de vorbă, suntem oameni foarte faini, foarte deschiși și mereu cu zâmbetul pe buze”, a spus Sergiu Bărnuț la festivitate.

Acesta a explica și denumirea mai puțin obișnuită a asociației: ”Traducerea din latină este dreptatea nu așteaptă răscumpărare, la fel și voluntarii. Voluntariatul nu așteaptă răscumpărare”

Pentru a urmări activitățile asociației da-ți like paginii de Facebook AJNEP Cluj-Napoca. 

Prin proiectul denumit ”Hai să descoperim Clujul”, cei din asociație vor să le arată orașul studenților din anul I. Aceștia vor fi conduși de colegii mai mari, astăzi, de la ora 14, prin diverse locuri importante din Cluj-Napoca.

”Voluntarii din AJNEP Cluj-Napoca sunt cei ce se vor ocupa de organizarea si de buna desfasurare a activitatii. Se vor forma 3 echipe a cate 10 persoane ce vor strabate Cluj-Napoca prin diverse puncte bine stabilite pe o harta ce o vor primii. Locatiile alese sunt Parcul central, Cluj Arena si sala Polivalenta, strada Piezisa, Casa de Cultura a Studentilor, Piata Unirii, Piata Muzeului, Curtea de Apel Cluj, ultima locatie fiind Succhi, care este sponsorul acestui proiect unde participantii vor primii premii.”, se arată în descriere evenimentului. 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns