Acasă » STUDENT LA DREPT » Studenții de la ”Dimitrie Cantemir” au învățat cum să predea educație juridică în școli de la judecătorul Danileț

Studenții de la ”Dimitrie Cantemir” au învățat cum să predea educație juridică în școli de la judecătorul Danileț

Studenții de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj-Napoca au învățat cum să predea educație juridică nonformală în școli și liceee de la judecătorul Cristi Danileț.

Cursul intensiv “Metode și tehnici de predare a educației juridice nonformale în școli și licee” a fost susținut de către judecător Cristi Danileț, în 9 mai, în Aula Facultății de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj-Napoca.

”Din nou, ca și acum doi ani, domnul judecător Cristi Danilet ne-a surprins cu o lecție perfecta de educație juridică și a ținut seama ca fiecare din cei 65 de studenți înscriși să ducă mai departe in licee aceasta materie, ce speram in viitorul apropiat sa fie obligatorie. Evenimentul a durat aproximativ 5 ore dar au trecut ca 10 minute, deoarece ne-am fi dorit ca lecția sa nu se mai fi oprit. Caldura cu care domnul judecător ne-a transmis-o sper sa o putem duce și noi mai departe pentru a învață la rândul nostru drepturile și obligațiile tinerilor.”, ne-a spus studentul Cătălin Moloce, președintele asociației studențești AJNEP din cadrul Facultății de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj-Napoca.

”65 de persoane, majoritatea studenți și absolvenți de Drept de la Cluj, au fost instruiți să predea educație juridică în stil nonformal elevilor din școli și licee. Instructor a fost domnul judecător Cristi Danileț. Cursul s-a desfășurat în Aula Facultății de Drept „Dimitrie Cantemir” din Cluj-Napoca. Mulțumim doamnei decan av. Anca Georoceanu pentru inițiativă și găzduire!”, se arată pe pagina de Facebook ”Educatie juridica”, administrată de Cristi Danileț.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina