fbpx

Stradă modernizată, ”pistă de curse” pentru vitezomani. Vezi câte amenzi s-au dat într-o săptămână

Strada Bună Ziua, proaspăt modernizată, îi îmbie pe șoferi la viteză. Polițiștii de la Rutieră au aplicat aproape 60 de amenzi și au reținut două permise în decurs de o săptămână pentru depășirea vitezei legale.

”Polițiștii rutieri continuă activitățile preventiv-reactive de verificare a respectării prevederilor legislative privind circulația pe drumurile publice, în zona Străzii Bună – Ziua.

În perioada 12 – 18 iunie a.c.,  au fost constatate peste 99 de abateri de la normele rutiere în vigoare, 58 de sancțiuni contravenționale fiind aplicate de polițiștii clujeni pentru conducătorii auto care nu au respectat regimul legal de viteză.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce vehicule, 2 permise de conducere, pentru depășirea vitezei legale cu 50 km/h, respectiv pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Acțiunile polițiștilor clujeni continuă în vederea menținerii unui climat de siguranță a traficului rutier.”, a transmis IPJ Cluj

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina