fbpx

Spargere la un club de fițe din Cluj-Napoca. S-au furat plasme

Polițiștii au identificat patru persoane care ar fi sustras mai multe plasme, un laptop și bani dintr-un club de noapte din Piața Unirii. Hoții au vârste fragede, de la 14 la 19 ani.

Deși spargerea a avut loc în dimineața zilei de 14 iunie, la ora 5, managerul clubului Vertigo  a sesizat Poliția în 17 iunie, reclamând că persoane necunoscute au pătruns într-un depozit din cadrul firmei.

vertigo exterior

”Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului, pe strada Piaţa Unirii, din municipiul Cluj-Napoca, a constatat că s-a pătruns în biroul societăţii prin forţarea uşii de termopan, de unde au fost sustrase plasme, un laptop şi 300 de lei.În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, au fost identificate patru din cele şase persoane implicate.  Aceastea sunt persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 14 şi 19 ani, din municipiile Cluj-Napoca şi Aiud”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj de astăzi.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi documentarea întregii activităţi infrcaţionale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt’’ şi ”furt calificat”, fapte prevăzute de Codul penal.

Comments

comentarii

Un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp, în comuna Iara din Cluj. O femeie și un bărbat au fost consultați la fața locului de echipajul SMURD.... Citește mai mult
Șase pacienți, dintre care doi la Cluj, au primit o nouă șansă la viață datorită transplantului, în decurs de mai puțin de 48 de ore. Medicii clujeni și din alte orașe din România și-au unit puterile și au pornit într-o cursă contracronometru pentru viață.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!