fbpx

Spargere la un club de fițe din Cluj-Napoca. S-au furat plasme

Polițiștii au identificat patru persoane care ar fi sustras mai multe plasme, un laptop și bani dintr-un club de noapte din Piața Unirii. Hoții au vârste fragede, de la 14 la 19 ani.

Deși spargerea a avut loc în dimineața zilei de 14 iunie, la ora 5, managerul clubului Vertigo  a sesizat Poliția în 17 iunie, reclamând că persoane necunoscute au pătruns într-un depozit din cadrul firmei.

vertigo exterior

”Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului, pe strada Piaţa Unirii, din municipiul Cluj-Napoca, a constatat că s-a pătruns în biroul societăţii prin forţarea uşii de termopan, de unde au fost sustrase plasme, un laptop şi 300 de lei.În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, au fost identificate patru din cele şase persoane implicate.  Aceastea sunt persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 14 şi 19 ani, din municipiile Cluj-Napoca şi Aiud”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj de astăzi.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi documentarea întregii activităţi infrcaţionale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt’’ şi ”furt calificat”, fapte prevăzute de Codul penal.

Comments

comentarii

România are un deficit cronic de medici neonatologi, specializare care înregistrează cel mai mare procent de posturi vacante raportat la posturile ocupate.... Citește mai mult
1,3 milioane de lei de la bugetul local vor fi pentru organizarea ediției din 2024 a Zilelor Clujului. Ediția din acest an va avea loc în perioada 30 mai-2 iunie.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!