fbpx
Acasă » ȘTIRI » Soțul șefei CSM, pe statul de plată Tel Drum

Soțul șefei CSM, pe statul de plată Tel Drum

Jurnaliștii de la Rise Project au publicat conținutul valizei cu documente ale firmei Tel Drum, găsită de un localnic din Teleorman. Cireașa de pe tort este că această societate apropiată de Liviu Dragnea l-a plătit pe soțul actualei șefe CSM, pe când aceasta era judecător la ÎCCJ, unde era judecat președintele PSD.

”Prin borderoul de plăți Tel Drum l-am întâlnit pe Gil Vasile, soțul șefei Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Simona Camelia MarcuEste avocat specializat în comercial, nu pledează, are birou în București și proprietăți în Teleorman.”, scriu cei de la Rise Project.

Cecul valorează 15.200 de lei și a fost emis de corporație în septembrie 2015, sub semnătura executivului Petre Pitiș. Atunci, soția sa, Simona Marcu, era judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție. A devenit președinta CSM pe 5 ianuarie 2018.

Public, judecătoarea Marcu s-a distins cu două intervenții notabile: a cerut anchetarea procurorului general Augustin Lazăr ca urmare a declarațiilor împotriva OUG 13 și sprijină legile justiției în forma propusă de PSD.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns