fbpx
Andreea Paul Vass

Sora Andreei Paul, avocat în București, vrea să deschidă un birou și în Cluj-Napoca

Iulia Vass, sora Andreei Paul (fostă Vass), prim-vicepresedintele al Organizatiei de Femei a PNL și fost consilier pe probleme economice al lui Emil Boc în Guvern, a declarat că vrea să deschidă birou în Cluj-Napoca.

VASS Lawyers numara 9 avocati, trei stagiari si un avocat definitiv alaturandu-se echipei in 2016. De altfel, pentru a raspunde nivelului actual de dezvoltare al echipei, VASS Lawyers a facut in 2016 saltul catre un nou sediu in Bucuresti. De asemenea, luam in calcul si deschiderea unui birou la Cluj-Napoca”, a spus Iulia Vass (foto) pentru bizlawyer.ro

Principalele proiecte derulate in 2016 ale societății condude de Vass se incadreaza in practicile achizitii publice, litigii, contracte, corporate sau dreptul muncii.

Referitor la cifra de afaceri inregistrata in 2016, Iulia Vass a mentionat ca firma a realizat o crestere de peste 20% comparativ cu anul 2015. „Incasarile urmeaza trendul de crestere inregistrat in 2016, principalele practici fiind achizitiile publice, litigiile si consultanta daytoday”

În 2012, Iulia Vass a reprezentat-o cu succes pe mama ei în proces împotriva Agenției Naționale de Integritate, obținând anularea definitivă a raportului de evaluare în care se arăta că Mărioara Vass s-a aflat în conflict de interese.

ANI a susținut că ”Mărioara Vass, consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Bobota, judeţul Sălaj, a încălcat regimul juridic privind conflictul de interese în materie administrativă şi penală, întrucât a încheiat două contracte în valoare de 21.180 de lei, între SC MAVAS M&G SRL, societate în cadrul căreia deţine calităţile de administrator şi asociat unic, şi două unităţi de învăţământ preşcolar.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns