Acasă » AVOCATURA » Sondaj: Cine vreți să fie decanul Baroului Cluj în următorii 4 ani?
Călin Budișan, Mircea Pop și Flavia Maier

Sondaj: Cine vreți să fie decanul Baroului Cluj în următorii 4 ani?

Clujust va ține acest sondaj live pe site până în data de 25 martie, când este programată Adunarea generală a Baroului Cluj pentru alegerea noii conduceri. Așadar, până atunci puteți vota pe cine doriți să câștige alegerile pentru funcția de decan al Baroului Cluj.

Precizare: Dorim să vedem cum stau la capitolul popularitate candidații pentru funcția de decan. La sondajul de mai jos pot vota toți vizitatorii Clujust.ro. La alegerile oficiale din 25 martie vor vota doar avocații din Baroul Cluj.

[socialpoll id=”2489288″]

Cei trei candidați nu au știut de realizarea sondajului și nu au fost de acord cu acesta.

”Referitor la articolul publicat de Dvs. pe site-ul Clujust.ro, privind candidaturile avocatilor din Baroul Cluj pentru mandatul de decan al Baroului, va comunicam ca sondajul pe care site-ul administrat de Dvs. il organizeaza privind cota de popularitate a candidatilor , poate fi interpretat ca o actiune de campanie electorala privind alegerile pentru organele de conducere organizate de Baroul Cluj in data de 25 martie 2018, fapt nepermis prin Regulamentul de alegeri, adoptat prin Decizia nr.1 din 15 ianuarie 2018 adoptata de Consiliul Baroului Cluj.

Va comunicam ca nu suntem de acord cu un astfel de sondaj si ca ne disociem de un astfel de demers, strain reglementarilor profesiei de avocat. Drept urmare, va solicitam sa opriti acest sondaj”, se arată într-o adresă către administratorul Clujust.ro semnată de avocații Calin Budisan, Flavia Maier și Mircea Pop.

În baza libertății de exprimare a presei și a dreptului la informare, vom menține sondajul pe site.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina