fbpx

Șoferul care a provocat accidentul de pe centura Muncii-Apahida, spaima șoselelor

Șoferul care a provocat accidentul de pe centrua Muncii-Apahida, în care au murit doi tineri, a fost sancționat de 16 ori în ultimii patru ani pentru abateri rutiere și a mai făcut un accident în 2015. Mai mult, sursele Clujust.ro vorbesc de încă un accident, care însă nu este confirmat de poliție.

Aras Dogukan, în vârstă de 23 de ani, de naționalitate turcă, a lucrat ca taximetrit la firma Nova și, potrivit apropiaților, este un împătimit al vitezei. Sursele Clujust spune că a fost implicat în doua accidente in ultimii patru ani, unul pe în Florești, când ar fi lovit cu mașina un copil, și unul la intersecția străzilor Albac (pe care este Poliția Rutieră) și Liviu Rebreanu, când a intrat într-o mașină condusă de un bătrân. De asemenea, tânărul ar fi fost prins conducând în timp ce avea permisul suspendat. Apropiați spun că de fiecare dată când avea o problemă, venea în Cluj din Turcia tatăl său, care are afaceri în domeniul fast-food. Mama tânărului are un magazin de perdele-draperii pe lângă canalul Morii, în Piața Mihai Viteazu.

La solicitarea Clujust.ro, biroul de presă al IPJ Cluj a trimis următorul răspuns: ”Conform evidențelor existente la nivelul Serviciului Rutier, persoana la care faceți referire nu a fost implicată în niciun eveniment rutier din localitatea Florești, în care să fi fost acroșat un copil.

Cu privire la celălalt eveniment rutier menționat, din cartierul Gheorgheni, facem precizarea că a avut loc în anul 2015, pe fondul neacordării de prioritate, fiind soldat cu pagube materiale. Accidentul a fost soluționat prin încheierea procesului-verbal de constatare a contravenției.

Persoana indicată nu este cercetată în alte dosare privind circulația pe drumurile publice, cu excepția dosarului întocmit în urma accidentului rutier din data de 31 martie 2018.

În ceea ce privește sfera contravențională, în perioada 2014-2018, persoana a fost sancționată de 16 ori pentru diverse abateri rutiere.”

Reprezentanții Poliției nu au răspuns detaliat pentru ce a fost sancționat, așa cum a solicitat Clujust.ro

Acum, Aras Dogukan este cercetat penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din cultă și părăsirea locului accidentului.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns