fbpx

Șofer sancționat pentru că folosea telefonul în timp ce conducea: ”Am vrut să filmez pentru Info Trafic!”

Un șofer a menționat în procesul-verbal prin care a fost amendat pentru că a folosit telefonul în timp ce conducea că a vrut să filmeze pentru celebrul grup de pe Facebook Info Trafic!”

Un șofer a fost sancționat cu amendă de 580 de lei pentru că ”a condus auto marca… în timp ce folosea telefonul mobil fără dispozitiv tip mâini libere și fără a purta centura de siguranță obligatorie”. Mențiunea contravenientului, notată de polițist în procesul-verbal, a fost: ”Am vrut să filmez pt Info Trafic!”. Mențiunea nu l-a scăpat de amendă.

Administratorul grupului Info Trafic jud. Cluj, Tereza Voicu, a precizat pe Facebook: ”Echipa de administratori a grupului INFO TRAFIC jud. CLUJ va recomanda sa nu mai filmati evenimente rutiere , decat cu camere de bord .Cu telefonul doar in cazul in care filmeaza un pasager sau daca este atasat in suport.Banuiesc ca nimeni nu doreste ca in urmatorul eveniment rutier sa fie actor principal din cauza ca ” avea alte preocupari” .

Conducătorilor de vehicule le este interzisă folosirea telefoanelor mobile atunci când aceștia se află în timpul mersului, cu excepția celor prevăzute cu dispozitive tip “mâini libere“!”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina