fbpx
Acasă » ȘTIRI » Șofer de autocar, prins beat în timpul unei curse Târgu-Mureș – Cluj-Napoca

Șofer de autocar, prins beat în timpul unei curse Târgu-Mureș – Cluj-Napoca

Șoferul unui autocar care efectua cursa Târgu-Mureș – Cluj-Napoca a fost prins beat la volan, după ce a produs o tamponare.

Șoferul, în vîrstă de 49 de ani, originar din Jucu, la momentul producerii evenimentului, transporta un număr de 26 de persoane,

”La data de 17 august a.c., polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca s-au deplasat la un eveniment rutier produs pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca, unde un autocar a lovit din spate un autoturism care era oprit la semafor.

Evenimentul rutier a avut doar pagube materiale, dar surpriza a apărut în momentul în care conducătorul autocarului, care efectua o cursă regulată Târgu-Mureș – Cluj-Napoca, a prezentat o concentrație de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform rezultatului testării cu aparatul etilotest.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Conducătorului autocarului-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile și a fost sancționat contravențional.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina