fbpx

Serviciul Cazier Judiciar din Cluj-Napoca se mută în altă locație

Serviciul Cazier Judiciar din Cluj-Napoca se mută din sediul Poliției de pe strada Decebal într-o locație de pe strada Corneliu Coposu.

Incepând cu data de 18 noiembrie, eliberarea certificatelor de cazier judiciar şi a adeverinţelor pentru integritate comportamentală se va face într-o nouă locaţie din Cluj-Napoca, str. Corneliu Coposu, nr. 167, parter, după următorul program:

Luni-Joi: 08:30 -14:30
Miercuri: 16:00- 18:00
Vineri: 08:30-13:30

Toate structurile care isi desfasoara activitatea in cladirea de pe str Decebal nr. 26 vor fi relocate pe perioada desfasurarii lucrarilor de eficientizare energetica a cladirii.

Mutarea se produce in contextul implementării la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj a proiectului finanţat din fonduri europene nerambursabile cu titlul ”Reabilitare, creșterea eficientei energetice, gestionarea eficientă a energiei la imobile existente corpurile C2 și C20, modificări interioare, amenajare spații de lucru în pod existent (C2) amenajare incintă și refacere împrejmuire la I.P.J. si D.J.I. CLUJ”, finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 3 – Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţie 3.1. – sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina