fbpx

Sentință distrugătoare pentru Tișe: ”Constată caracterul mincinos al afirmatiilor …caracaterul injurios si ilicit al expresiilor”

Gura slobodă îl costă scump pe președintele CJ Cluj, Alin Tișe. Judecătoria Cluj-Napoca l-a obligat prin sentința pronunțată astăzi să plăteacă daune de 35.000 de lei directorilor din Aeroportul Internațional Cluj și cheltuieli de judecată de 13.000 de lei!

Soluția pe scurt:

”Admite in parte cererea Respinge exceptia lipsei calitatii procesuale pasive, invocata de paratul Tise Alin Paunel.

Admite in parte cererea formulata, precizata si completata de reclamantii Ciceo david-ioan, Zanc gabriela, Florian corina-paula, Muresan florica, Pop iuliu si Opris vasile in contradictoriu cu paratul Tise alin-paunel.

Constata caracterul mincinos al afirmatiilor facute de parat, referitoare la salariul reclamantilor, la manipularea angajatilor aeroportului de catre reclamanti, la costurile deplasarilor directorilor din conducerea aeroportului, cu privire la detinerea de catre reclamantul ciceo si a functiei de manager de securitate, precum si in ceea ce priveste informatiile mincinoase potrivit carora reclamantul ciceo ar fi declarat ca s-ar produce accidente aviatice in situatia in care nu ar ramane director.

Constata caracaterul injurios si ilicit al expresiilor folosite de parat cu referire la persoana reclamantilor, precum: jeguri ordinare, mafia organizata din conducerea aeroportului, nenorocitii ordinari de la aeroport si mafioti care continua sa fure banii publici.

Obliga paratul sa se abtina de la a se referi la reclamanti folosind apelative cu caracter injurios si illicit, precum expresiile anterior enumerate.

Obliga paratul la plata catre reclamantul Ciceo david-ioan a sumei de 10.000 lei, catre reclamanta Zanc gabriela a sumei de 5.000 lei, catre reclamantul florian corina-paula a sumei de 5.000 lei, catre reclamanta Muresan florica a sumei de 5.000 lei, catre reclamantul Pop iuliu a sumei de 5.000 lei si catre reclamantul Opris vasile a sumei de 5.000 lei, cu titlu de daune interese datorate ca urmare a prejudiciului suferit prin atingerea adusa dreptului la demnitate.

Obliga paratul Tise alin paunel sa isi ceara scuze in mod public fata de reclamanti pe pagina personala de facebook a paratului si prin intermediul unui comunicat emis in numele consiliului judetean cluj pentru presa scrisa si online locala si nationala, radio si tv.
respinge cererea pentru rest, ca neintemeiata.

Obliga paratul la plata catre reclamanti a sumei de 13.010 lei cu titlu de cheltuieli de judecata reprezentand taxa judiciara de timbru si onorariu avocatial.

Cu drept de apel in termen de 30 de zile de la pronuntare, cerere care va fi depusa la Judecatoria Cluj-Napoca.”

Citește și

MOTIVARE. De ce i-a interzis instanța lui Alin Tișe să-i mai jignească pe directorii Aeroportului

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina