fbpx

Șefă de promoție de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj, candidată la președinția României

Ramona Bruynseels, fostă șefă de promoție de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj și masterandă la aceeași facultate este singura femeie care candidează la președinția României în 2019.

Ramona Ioana Bruynseels, candidata la alegerile prezidențiale din partea Partidului Puterii Umaniste, este din decembrie 2018 consilier de stat pentru mediul de afaceri în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă.

În CV-ul se arată că în perioda 1998 – 2002 a fost studentă la Facultatea de Drept Cluj-Napoca – Universitatea Crestină Dimitrie Cantemir, absolvind ca șef de promoție.

De asemenea, în 2002 – 2005, a fost masterandă la aceeași facultate.  În perioda octombrie 2003 – noiembrie 2005 a fost preparator universitar la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj.

În perioada decembrie 2002 – decembrie 2003, af os consilier juridic la Directia Juridica MAPN – Corpul 4 Armata Teritorial Cluj – Napoca.

Amintim că la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir”Cluj-Napoca a început perioada de înscriere pentru admiterea din acest an. (Informații despre admitere aici)

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina