fbpx

Șefa Curții de Apel Cluj s-a înscris la concursul de promovare la Înalta Curte

Președintele Curții de Apel Cluj, Denisa Băldean, care se apropie de finalul celui de-al doilea mandat, s-a înscris la concursul de promovare la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Denisa Băldean candidează pentru Secția I Civilă, unde s-a scos la concurs un post și mai sunt încă 3 candidați.  Pentru aceeași secție se mai înscrisese și judecătoarea Crina Trămândan de la Curtea de Apel București, dar a fost respinsă din cauza lipsei vechimii în profesie necesară.

Au mai fost scrose la concurs: 1 post la Secția a II -a Civilă, 5 posturi la Secția penală și 7 posturi la Secția de contencios administrativ și fiscal. Pentru Sectia a II-a civila s-au înscris 4 candidați, pentru Sectia penala – 19, in timp ce 18 magistrati se lupta pentru admiterea la Sectia de contencios.

Printre cei care s-au înscris la concurs sunt Adina Claudia Cioflan (Curtea de Apel Oradea) – cea care impreuna cu Laura Soane, de la aceeasi instanta, au pronuntat mai multe achitari in dosare  DNA Oradea,  Marius Cristian Epure – seful Curtii de Apel Constanta, Adina Georgeta Ponea; – – presedinta Curtii de Apel Craiova, Alina Nicoleta Ghica (Curtii de Apel Bucuresti); – fosta presedinta a CSM sau Mihail Udroiu de la Curtea de Apel Oradea, cunoscut autor de cărți juridice în domeniul dreptului penal.

Calendarul concursului AICI

Comments

comentarii

Lasă un răspuns