fbpx
Tribunalul Maramureș

Scos din carantină de instanță

Judecătoria Baia Mare a decis scoaterea unui bărbat din carantina instituționalizată in care intrase fortat pe data de 13 iunie.

Barbatul a reclamat în instanță DSP Maramureș și coordonatorii Centrului Județean de Coordonare și Conducere a intervenției în Maramureș.

“Admite cererea de emitere a ordonanţei preşedinţiale formulată de reclamant (…) Dispune încetarea de îndată a măsurii carantinării instituţionalizate instituite împotriva reclamantului începând cu data de 13.06.2020 şi, în consecinţă, punerea acestuia în stare de libertate. Fără cheltuieli de judecată. Executorie.

Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare. Cererea pentru exercitarea căii de atac se va depune la Judecătoria Baia Mare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei azi, 18.06.2020”, se arată în minuta instanței din Baia Mare, citata de Digi 24

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina