fbpx

Scenă din filmele cu gangsteri lângă Tribunalul Cluj: Doi bolizi Mustang și Bentley au blocat o Skoda VIDEO

O scenă desprinsă din filmele cu gangsteri s-a petrecut, astăzi, chiar lângă Tribunalul Cluj, în fața Tribunalului Militar. Doi smardoi cu mașini scumpe, Ford Mustang și Bentley Continental GT Coupe, au blocat un alt șofer ce conducea o Skoda, cu care avuseseră divergențe în trafic cu puțin timp înainte. Norocul celui încolțit a fost că atunci trecea un echipaj de poliție în zonă.

Cel cu Ford Mustang a mers în paralel cu Skoda pe bulvardul Dorobanților, după care a oprit în fața lui, iar în spate a oprit șoferul cu Bentley.

Chiar când spiritele se încinseseră și părea că se va lăsa cu lovituri, s-a auzit sirena unei mașini de poliție, care a oprit lângă scandalagii. Când a văzut poliția, șoferul cu Mustang s-a urcat în mașină și a vrut să plece, dar polițiștii s-au pus în fața lui și i-au zis să coboare. După discuții, polițiștii le-au zis să-și continue deplasarea.

”In jurul orei 11:00, un echipaj de politie care se deplasa pe Calea Dorobantilor a intervenit pentru aplanarea unui conflict intre trei conducatori auto. Conform celor stabilite la fata locului, intre cei trei s-ar fi iscat neintelegeri, intrucat unul dintre conducatorii auto ar fi aratat semne obscene in trafic. Cei trei au primit indrumari legale de la echipajul de politie, dupa care s-au pus in miscare cu autovehiculele.”, a declarat pentru Clujust.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaș.

Polițiștii i-au pus în vedere șoferului de pe Skoda că poate depune plângere la secția de poliție pentru a se continua cercetărille.

Surse din poliție au precizat pentru Clujust.ro că cel care a arătat semne obsecene este cel care conducea Bentley-ul. Acesta se numește Lucian Dorin Jula, în vârstă de 29 de ani, din Dej.

Lucian Jula are o altă variantă: ”Incidentul a fost creat de catre soferul cu skoda eu l-am claxonat iar acesta a inceput sa imi arete semne obscene, eu l-am intrebat de ce ma injura acesata a zis sa ma dau jos din masina daca sunt barbat. După care am oprit masina. Am facut o cerere pentru camerele video care o sa arate exact cum soferul cu Skoda bloca o banda de mers, ceea ce se intampla destul de des in zona tribunalului. Eu l-am claxonat si el era ofticat pentru asta. Din ce zicea el era nervos pentru ca si-a scapat telefonul”, a precizat Jula pentru Clujust

Acesta are la activ o condamnare penală. În ianuarie 2014, a fost condamnat de Curtea de Apel Cluj la 3 ani închisoare cu suspendare pe un termen de încercare de 5 ani pentru trafic de persoane. De asemenea, magistații au dispus confiscarea de la el a sumei de 120.000 de euro.

În Mustang era fratele lui, în vârstă de 35 de ani. Șoferul cu Skoda are 31 de ani.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina