fbpx

Scandal la Tribunal între doi părinți divorțați, pentru copil. Acesta a izbucnit în plâns. VIDEO

Scandal la Tribunalul Cluj, astăzi, între doi părinți divorțați, care se ceartă pentru copil. Jandarmii au intervenit pentru a calma spiritele, iar o grefieră a ieșit din birou pentru a le atrage atenția că fac gălăgie.

Un cititor ne-a trimis pe adresa office@clujust.ro imagini cu cei doi părinți care se ceartă pe holul de Tribunal. ”Am fost șocat că doi părinți se pot comporta așa, de parcă copilul e un obiect. Tatăl părea mai recalcitrant și era însoțit de un prieten și o doamnă. Prietenul lui făcea cea mai mare gălăgie. Se uita lumea la ei ca la urs. A intervenit un jandarm pentru a-i calma și o grefieră le-a făcut observație că nu poate lucra din cauza gălăgiei”, ne-a scris cititorul.

Precizăm că nu publicăm identitatea celor implicați, dar prezentăm imaginile pentru a trage un semnal de alarmă pentru cei aflați în situații similare să se gândească în primul rând la interesul copilului.

Surse judiciare au precizat pentru Clujust.ro că la divorțul celor doi părinți, mama a obținut custodia, iar pentru tată s-a fixat un program în care poate sta fetița la el. Cei doi s-au prezentat astăzi la Tribunal în apelul prin care tatăl încarcă să obțină custodia. Acesta era nervos că mama nu i-a dat fetița de Crăciun, așa cum era prevăzut în program. Mama îi reproșează că tergiversează cauza.

Așa cum se poate vedea pe filmări, cei doi își aruncă cuvinte grele, cu plângeri penale și tot tacâmul.

La un moment dat, aceștia trag fiecare de câte o mână fetița ca pe un sac de cartofi.

Cearta se oprește pentru moment după ce iese din birou o grefieră și le cere să nu mai facă gălăgie.

După câțiva metri și alte cuvinte grele aruncate de părinți, micuța a izbucnit în plâns, fiind calmată cu greu de mamă.

Comments

comentarii

Zilele Clujului încep joi, 30 mai. Clujenii vor avea parte de un show de excepție în Piața Unirii.... Citește mai mult
Proiectul privind salariul minim prevede că nu vor exista diminuări salariale iar formula care va fi stabilită va ţine cont, printre altele, de nivelul câştigului salarial mediu brut şi productivitatea muncii.... Citește mai mult

Lasă un răspuns