fbpx

Patru ambulanțe au intervenit la un accident pe bulevardul Muncii

Patru ambulanțe au intervenit, ieri seară, la un accident pe bulevardul Muncii. Opt persoane au fost asistate medical la fața locului și patru au fost transportate la spital.

Accidentul a avut loc în jurul orei 21. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, un șofer care circula pe prima banda spre Apahida nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație și a lovit lateral alt autovehicul, care a fost proiectat pe sensul opus, lovind frontal alt autovehicul.

Purtătorul de cuvânt ISU Cluj, Andrei Biriș, a precizat că opt persoane au fost asistate medical, din care patru au fost transportate la spital cu escoriații și stare de șoc. ISU a intervenit cu trei autospeciale, una de descarcerare și două ambulanțe SMURD.  Și Serviciului de Ambulanță Județean a trimis două autospeciale.

Traficul a fost blocat circa o oră.

Comments

comentarii

Şapte din zece români (69%) consideră că statutul de membru al Uniunii Europene aduce beneficii României, procentul situându-se în media UE, relevă cel mai recent Eurobarometru realizat de Parlamentul European.... Citește mai mult
Tot mai mult părinți au refuzat să își vaccineze copiii împotriva rujeolei, în ultimii 15 ani, atât la nivel național, cât și în județul Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!