fbpx

Scandal la prima ședință a noului Consiliu Local Cluj-Napoca din cauza blocurilor lui Gadola

Locatari de pe strada Între Lacuri au intervenit în timpul ședinței de Consiliu Local pentru a-și exprima nemuțumirea față de proiectul firmei omului de afaceri Ștefan Gadola. Consilierii locali au votat pentru respingerea plângerii prealabile a vecinilor nemulțumiți.

Locuitorii de la casele de pe strada Între Lacuri au formulat plângere prealabilă împotriva hotărârii de Consiliu Local din 17 mai 2016, prin care s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru ansamblului de locuințe și servicii al firmei ELM Imobilis. Comisia de urbanism a propus respingerea plângerii, iar consilierii au votat pentru respingere. Au fost 6 abțineri și 12 voturi pentru.

Plângerea prealabilă

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Hotărârea de Consiliu Local privind PUZ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

strada intre lacuri

După ce s-a votat, un locuitor din zonă, care nu a fost pe fază, a intervenit și a cerut să fie ascultat și să se schimbe votul. ”Domnul care construieste are doua maine si doua picioare ca mine. Sau are buzunarele mai largi?”, a spus bărbatul. Acesta a fost susținut de consilierul local UDMR Csoma Botond. De altfel, toți consilierii UDMR sunt împotriva acestui proiect și nu au votat.

Președintele de ședință, Florin Stamatian, i-a spus omului simplu: ”S-a votat”. Omul i-a replicat: ”As fi vrut să veniți la fața locului. Nu să facem diferențe.”

După aceea, a intervenit un alt bărbat de pe aceeași stradă: ”Eu stau la nr. 14. Constructia noua va fi la 12-14.  Aceasta va avea 22 metri, casa mea are 6 metri. S-a zis că sunt blocuri în zonă, dar sunt mai departe. Pana acum, pe stradă erau maxim 2 etaje si mansardă. O scris presa că s-a rezolvat, nu s-a rezolvat nimic.”.

Disputa o puteți vedea de la minutul 01.50.00 din filmarea de mai jos.

Comments

comentarii

Un bărbat de 34 de ani a fost căutat de polițiști după ce a dispărut de acasă în data de 22 mai. Acesta a fost găsit mort în comuna Chinteni.... Citește mai mult
Programul „Fugi în curtea școlii” a revenit în Cluj-Napoca. Săptămâna aceasta copiii sunt invitaţi în curțile Școlii gimnaziale ,,Constantin Brâncuși" și Liceului de Informatică ,,Tiberiu Popoviciu" pentru a participa la activități sportive.... Citește mai mult

Lasă un răspuns