fbpx

Scandal în Le Dome din Mărișel. Un polițist este acuzat de patronul unui club din Cluj că l-a lovit cu rozeta

Un scandal între mai multe persoane a avut loc sâmbătă seara în localul Le Dome de la pârtia de schi Mărișel. Un polițist este acuzat de patronul unui club din Cluj că l-a lovit cu rozeta

Agentul Marius Claudiu Rus, lucrător la Serviciul de Investigații Criminale, este acuzat de unul din patronii Janis Club, Florin Opriș, că l-a desfigurat cu rozeta, în seara de 18 ianuarie, în localul ”Le Dome”.

Opriș, care este în spital și are nevoie de reconstrucție facială, a povestit pentru StirideCluj.ro incidentul: ”Am fost la Mărișel la pârtie și apoi am rămas la Apres ski, la Le Dome. Eu eram cu prietena mea și încă un prieten (Victor). Pe la ora 1.00 și ceva, Victor vine și îmi spune mie și unor cunoscuți de-ai lui că a fost lovit din senin în barbă de un necunoscut (n.red. ulterior s-a aflat că este polițistul Marius Claudiu Rus). Un tip, prieten cu Victor, a mers să vorbească cu agresorul și eu cu sora lui sau prietena.

Tot ce i-am zis tipei a fost să îl convingă să își ceară scuze și să rămână așa pentru că Victor are mulți prieteni acolo și toți am ieșit la distracție, nu la scandal. În momentul acela, a venit agresorul lui Victor din lateral și mi-a dat o lovitură violentă cu o rozetă.

Mi-a spart toată fața. Trebuie să fac reconstrucție facială. Miercuri intru în operație. pentru început trebuie puse 3 plăcuțe de titan pentru toate oasele fărâmițate în urma loviturii cu rozeta.

Prietenul lui Victor care a vorbit cu polițistul a zis că acesta i-a zis că nu știe ce înseamna aroganța și că să dispară că dacă nu îl împușcă. A mai zis că Rus e frațiorul lui (șeful IPJ Cluj, Mircea Rus). Am înțeles că inspectorul șef e ceva văr cu polițistul care m-a lovit”, a relatat Florin Opriș.

Cazul este unul deosebit de grav, iar Florin Opriș are acum nevoie de introducerea a trei plăcuțe de titan pentru susținerea oaselor distruse. ”Dacă mă lovea câțiva centimetri mai la dreapta, mă omora, pentru că mă lovea în tâmplă”, a completat Opriș, care va depune plângere după ce va ieși din spital.

Claudiu Rus a spus că el se consideră victimă. ”Poziția mea o să vezi. Avem om de presă la IPJ. O să aștepți și o să vezi soluția, soluția la incidentul care a fost acolo. Mie mi se pare că am fost o victimă. Da cine-i Opriș? Eu nu-i cunosc pe niciunul. Din păcate, eu nu-i cunosc pe niciunul din oamenii ăia. Eu vreau să … o să depun o plângere și se va soluționa. Nu am nimic de declarat”, a spus Rus, polițistul acuzat, conform ziarulclujean.ro.

”În urma unui incident produs pe raza localității Mărișel, în care ar fi fost implicat și un coleg de-al nostru, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea unor verificări pentru clarificarea tuturor aspectelor și luarea măsurilor care se impun. Conform primelor date, într-un local public din apropierea pârtiei de ski a avut loc o altercație între mai mult persoane. În urma acesteia, un polițist aflat în timpul liber, precum și alte persoane ar fi suferit leziuni. Până în prezent, nu au fost depuse plângeri de către cei implicați”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj într-o informare scrisă.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns