fbpx

Scandal în ”Groapă” între rivali de pe piața drogurilor din Cluj-Napoca VIDEO

Polițiștii clujeni au reținut șapte bărbați implicați într-un scandal ce a avut loc în fața unui local din zona ”Groapă” din cartierul clujean Mărăști. Sursele Clujust spun că s-au confruntat pentru teritoriu membrii a două grupări rivale de pe piața vânzării de droguri din Cluj-Napoca.

Bătaia a avut loc în 10 noiembrie în fața sălii de jocuri Seven de pe strada Dâmboviței. Unul dintre cei implicați este Radu Buzan, inculpat alături de alții într-un dosar penal pentru trafic cu etnobotanice ce are termen luna asta la Tribunalul Cluj. În tabăra cealaltă îl regăsim pe Rareș Ruha, implicat în alte bătăi mediatizate. De altfel, sursele spun că toți cei implicați sunt mebri ai facțiunii UCG. Doi dintre huligani fluturau macete în timp ce trecea o mamă cu doi copii pe lângă grup.

”Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au identificat, depistat și reținut 7 bărbați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Conform probatoriului administrat, la data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 16:45, cei în cauză – bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 36 de ani, din Cluj-Napoca, Florești și Iara, au fost implicați într-o altercație într-un local public de pe strada Dâmboviței, din Cluj-Napoca.

Scandalul ar fi continuat și pe stradă, în zona localului, context în care parbrizul unui autoturism parcat a fost distrus.

Pentru aplanarea conflictului, la fața locului au fost dirijate mai multe echipaje de poliție, precum și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Cei în cauză vor fi prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj

Imagini cu altercația suprinse de o cameră de supraveghere 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina