fbpx

Savonea o acuză pe Andrea Chiș de afectarea independenție judecătorești după o postare pe Facebook

Un nou conflict în secția pentru judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii după poziția exprimată ieri de judecătoarea clujeancă Andrea Chiș.

”Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât înaintarea la comisiile de specialitate din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, în vederea discutării, a cererilor formulate de doamna judecător LIA SAVONEA, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, cu privire la posibila afectare a independenţei puterii judecătoreşti prin afirmaţiile doamnei judecător ANDREA ANNAMARIA CHIŞ, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, postate pe pagina sa de Facebook şi preluate de presă, precum si cu privire la analizarea posibilităţii redeschiderii fazei orale a procedurii în cauza aflată pe rolul CJUE. (8 Da, 1 abţinere doamna judecător Andrea-Annamaria Chiş)”, se arată pe ordinea de zi soluționată.

Pe înregistrarea ședinței, de la minutul 24, se vede cum trio-ul Savonea-Oprina-Baltag sar ca vulturii pe Andrea Chiș.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina