fbpx

Romanca ucisa in Italia de un bărbat cu probleme psihice

Românca, în vârstă de 26 de ani, a murit după ce a fost violată și torturată la marginea Florenței. Un bărbat, în vârstă de 55 de ani, a mărturisit crima în fața anchetatorilor. El mai este suspect în alte cazuri de violuri, în care victimele au supraviețuit, scrie ziarul Corriere Fiorentino.

Andreea Cristina Zamfir, de 26 de ani, a fost găsită crucificată, în dimineața zilei de 5 mai, la periferia orașului Florența. Aceasta prezenta urme de viol. Tânăra a decedat în urma unei hemoragii interne. Ricardo Viti, cel care și-a recunoscut fapta, a fost ridicat de acasă de polițiști în 9 mai.

 

Potrivit publicației italiene Corriere Fiorentino, criminalul a mărturisit la secția de poliție: “Eu o fac dintr-un sentiment de răzbunare, dar am avut speranța că cineva o va găsi, îmi pare rău”.  Anchetatorii italieni bănuiesc că bărbatul are probleme psihice. El este celibatar la 55 de ani și locuia cu părinții.

“După trei zile de căutări, am capturat bestia”, a declarat chestorul Micillo pentru Corriere Fiorentino,

Carabinierii au percheziţionat casa în care suspectul locuieşte împreună cu părinţii şi au găsit bandă adezivă identică celei care a fost folosită pentru imobilizarea victimei. În prezent se efectuează verificări privind corespondenţa cu probe de ADN colectate de către Carabinieri în cazuri similare în care victimele au supravieţuit. Ei ar fi ajuns la identificarea bărbatului arestat, pe baza descrierilor furnizate de către femei pe care acesta le-ar fi violat în ultimii ani.

Cadavrul Andreei Cristina Zamfir (26 de ani, originară din Hunedoara) a fost găsit “crucificat”, luni dimineaţă, la periferia oraşului Florenţa, victima prezentând urme de tortură. Ipoteza analizată de anchetatori este cea a unui criminal în serie, a unui maniac. Potrivit ziarului La Repubblica, Andrea Cristina Zamfir se prostitua în zona oraşului Florenţa fără a fi “protejată” de vreo grupare de proxenetism.

Autopsia a stabilit că Andreea Zamfir a murit din cauza unei hemoragii interne care a fost provocată de actele de tortură la care a fost supusă.

 

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns