Acasă » ȘTIRI » Reclamații privind gălăgia de la Untold tocmai din zona Făget: ”Nu am dorit să particip, dar a venit el neinvitat la mine”

Reclamații privind gălăgia de la Untold tocmai din zona Făget: ”Nu am dorit să particip, dar a venit el neinvitat la mine”

Pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca au apărut mai multe reclamații privind gălăgia de la festivalul Untold tocmai din zona Făget, aflată la mare distanță de locația evenimentului, dar la o altitudine mai mare, creându-se așa numitul ”efect de pâlnie”

Redăm mai jos sesizările postate de locuitori din zona Făget, Calea Turzii, Bună Ziua:

”Buna ziua, Unde pot achita biletul de intrare pentru Untold? Nu am dorit sa particip, dar a venit el neinvitat la mine acasa. A fost galagie in fiecare noapte, dar azi noapte de la 3 pana la 5 m-am simtit ca si cum as fi participat. A duduit casa, simteam fircare “nota” din bass. La noapte ma voi lasa din nou surprins… Implicit copiii care s-au trezit. E ca un basm sa te trezesti noaptea in mijlocul actiunii la Untold.”

”Ora 03:00 in data de 05 august. De la muzica untold bubuie geamurile si casa, s-au trezit si speriat copii. Mi-e sila se administratia Cluj. Va rog insistent dar degeaba, banul vorbeste.”

”Trezit din somn la 00:15 de “nespusul” eveniment. A treia noapte nedormita…”

”Rasuna muzica pe Turzii la 3 noapte, inca cu ecou, am si inregistrat o parte din concertul de la Untold. Mai vad si live-uri pe facebook, e ca si cand as fi acolo. Eu nu spun sa nu se tina Untold, dar sa fie mutat in alta parte.”

”Locuiesc in Buna Ziua, apartament cu vedere spre oras, e aproape ora 1 si anul acesata la fel ca in anii precedenti rasuna muzica de la Untold in casa. Cu toata campania de PR cu masuratorile fonice si panourile instalate e insuportabil. Aplicatia de pe telefon imi arata 45db in medie cu maxim de 60db in contextul in care in zona in care locuiesc se aud doar greierii. Am de mers la job a doua zi si chiar nu ma pot odihni. Domnule primar, pe cand dam si noi dovada de civilizatie in orasul asta sa relocam festivalul? Incompetenta e chiar atat de mare ca nu se pot gasi solutii? E nevoie de Untold pt orasul asta dar la o asemenea dimensiune NU IN ORAS.”

”Vreau sa sesizez lipsa de somn pe care o am in ultimele zile si probabil si diseara! Sunteti incredibili cum puteti permite acest circ in care nu poate dormi nimeni in orasula asta. Sa va fie rusine!”

Puteți trimite sesizări, fotografii, filmări pe office@clujust.ro

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina