Acasă » PROCESE » Rechizitoriul șefei UPU Cluj a fost trimis înapoi la parchet din cauza unor neregularități

Rechizitoriul șefei UPU Cluj a fost trimis înapoi la parchet din cauza unor neregularități

Un judecător de cameră preliminară de la Judecătoria Cluj-Napoca a trimis înapoi la parchet rechizitoriul prin care șefa UPU Cluj, Adela Golea, a fost trimisă în judecată pentru instigare la abuz în serviciu și la favorizarea făptuitorului.

Judecătorul de cameră preliminară a constatat că rechizitoriul parchetului conține unele neregularități.

”Admite, în parte, cererea de constatare a neregularitatii actului de sesizare a instantei. În temeiul art. 345 alin. (3) rap. la art. 328 alin. (1) si (2) din C.p.p.,

Constata ca rechizitoriul din data de 10.04.2017 emis de Parchetul de pe lânga Judecatoria Cluj-Napoca în dosarul nr. 9748/P/2016 este neregulat întocmit în privinta neidentificarii persoanelor vatamate prin savârsirea infractiunii de instigare la abuz în serviciu în forma continuata, prev. de art. 297 alin. (1) din C.p., cu aplic. art. 35 alin. (1) din C.p., respectiv în privinta lipsei mentiunilor privind latura civila a cauzei.

Dispune înaintarea încheierii motivate catre Parchetul de pe lânga Judecatoria Cluj-Napoca în vederea remedierii neregularitatilor constatate si comunicarii judecatorului daca mentine solutia de trimitere în judecata sau solicita restituirea cauzei, în termen de 5 zile de la comunicare.

Supusa contestatiei odata cu încheierea de finalizare a camerei preliminare.”, se arată în soluția judecătorului de cameră preliminară.

Acesta așteaptă actul de trimitere în judecată completat de procurori.

Citește și

Șefa UPU Cluj a refuzat recoltarea de probe biologice de la șoferi, deși a fost avertizată de către procuror. Vezi motivul!

Comments

comentarii

Lasă un răspuns