Acasă » ȘTIRI » Războiul soților Tișe: Sechestru pe o parte din părțile sociale deținute de ea în Central Business Plaza

Războiul soților Tișe: Sechestru pe o parte din părțile sociale deținute de ea în Central Business Plaza

În războiul soților Tișe, aflați în proces de divorț și într-un litigiu comercial, președintele Consiliului Județean a câștigat o bătălie mică: Instanța a dispus sechestru pe o parte din părțile sociale deținute de notărița Camelia Tișe în firma imobiliară Central Business Plaza.

Tribunalul Specializat Cluj a admis în parte cererea lui Alin Tișe de a se institui sechestrul pe părțile sociale ale soției. Instanța a numit și un administrator al sechestrului în persoana unui lichidator.

Soluția pe scurt: ”Admite în parte cererea. Dispune înfiintarea sechestrului judiciar asupra a 10 parti sociale din capitalul social al SC Central Business Plaza SRL, apartinând pârâtei Tișe Camelia Veronica, pâna la solutionarea dosarului având nr. 254/1285/2018 al Tribunalului Specializat Cluj. Numeste ca si administrator sechestru pe Borsa Daniela Cristina. Fixeaza remuneratia administratorului sechestru în suma de 2000 lei pe luna ce va fi platita din fondurile SC Central Business Plaza SRL. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la pronuntare.”

În societate, Bogdan Tișe, fratele reclamantului, deține o parte socială, adică 5% cotă de participare la beneficii și pierderi, iar Camelia Tișe deține 19 părție sociale, reprezentând 95%. Primul este și administratorul firmei.

Dosarul 254/1285/2018, până soluționarea căruia s-a dispus sechestrul, este o actiune în constatare cu termen în 20 iunie la Tribunalul Specializat.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns