clujust.ro

Raportul cu privire la Udrea. ”A căzut în genunchi. Persoana prezenta o stare alterată a sănătății”

CLUJUST vă prezintă cum a fost descris în raportul trimis de penitenciar la Ministerul Justiției momentul în care fostului ministru Elena Udrea i s-a făcut rău.

În raportarea trimisă de Penitenciarul de Femei Ploiești Târgșorul Nou se arată următoarele:

”În data de 03.11.2022, în jurul orei 0952, la curtea de plimbare, o deţinută a încercat să se prindă de o bară montată în curtea de plimbare, moment în care a căzut în genunchi. Persoana prezenta o stare alterată a sănătății, în sensul că afirma o stare de amețeală și slăbiciune a organismului. 

Deținuta a fost prezentată la cabinetul medical al unității, unde a fost consultată de către personalul medical. Ulterior, a fost apelat Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, iar în unitate a sosit un echipaj care a preluat deținuta și a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Ploiești în vederea efectuării unor investigații medicale amănunțite.

Despre producerea evenimentului au fost informate conducerea unității și judecătorul de supraveghere a privării de libertate.”

Comments

comentarii

Un bărbat care a fost reținut de polițiști pentru că a violat o minoră în Cășeiu, județul Cluj, a dispărut înainte să fie emis mandatul de arestare. Acum Poliția îl caută, dar acesta nu este de găsit.... Citește mai mult
Clujul metropolitan are o populație de aproape 400 de mii de locuitori, potrivit datelor INS. Proiectele metropolei trebuie însă armonizate, pentru a fi compatibile și funcționale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!