Acasă » DIN ȚARĂ » Procurorul general cere CSM să retragă cei doi magistrați detașați la MJ, din cauza anchetei DNA

Procurorul general cere CSM să retragă cei doi magistrați detașați la MJ, din cauza anchetei DNA

Fără precedent: Procurorul general a cerut CSM-ului să înceteze detașarea a doi procurori pe funcții de secretar de stat în Ministerul Justiției pentru buna desfășurare a anchetei DNA privind adoptarea Ordonanței controversate.

”Având în vedere necesitatea derulării în condiții de imparțialitate a unei cauze instrumentate de către Direcția Națională Anticorupție, având ca obiect împrejurările elaborării proiectului de ordonanță de urgență privind modificarea și completarea Codului penal și a Codului de procedură penală, precum și a proiectului de lege pentru grațierea unor pedepse, astăzi, 2 februarie 2017, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii încetarea detașării la Ministerul Justiției a doamnei procuror Oana Andreea Schmidt-Hăineală și a domnului procuror Constantin Sima.”, se arată în comunicatul Parchetului general.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina