fbpx

Procurorii de la Parchetul General acuză o firmă din Cluj că vinde produse de curățenie contrafăcute

Procurori ai Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție acuză o firmă din Cluj de săvârșirea infracțiunilor de punere în circulație a mărfurilor contrafăcute și evaziune fiscală.

Procurorii și polițiști, pe baza mandatelor emise de către instanță, au efectuat, astăzi, percheziţii în 23 de locații – sedii sociale şi puncte de lucru ale unor societăţi comerciale, precum şi locuinţe ale persoanelor ce cordonează activitatea acestora.

”Din probatoriul administrat până în acest moment a rezultat că pe piața internă se comercializează produse de curățenie contrafăcute, atât online (inclusiv pe facebook), cât și în mod direct, de către o firmă cu sediul în municipiul Cluj Napoca, care deține în regim de franciză un număr de 25 de magazine, situate în 10 județe din țară.

De asemenea, ca urmare a achiziționării unor astfel de produse de către firma respectivă, vânzătorul a emis bonuri fiscale pentru alte produse decât cele cumpărate.”, au precizat reprezentanții Parchetului General.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor stării de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina