fbpx

Jurnaliști agresați în timp ce realizau un reportaj in Cluj-Napoca

O echipă de jurnaliști de la NCN TV  a fost agresată in timp ce realiza un reportaj in Cluj-Napoca. Politia cercetează agresorul pentru amenintare si distrugere.

Politistii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați, astazi, de o echipă de reporteri ai televiziunii NCN TV cu privire la faptul că, în jurul orelor 12.30-13.00, în timp ce efectuau un reportaj pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca, au fost agresați verbal și amenințați cu acte de violență de către o persoană, care a și lovit cu piciorul portiera stânga-față a autoturismului folosit de aceștia.

Jurnalistii descoperisera un depozit ilegal de deseuri, iar un barbat deranjat de asta i-a scuipat, i-a injurat si a lovit masina.

“În urma sesizării, în vederea soluționării dosarului penal înregistrat, polițiștii desfășoară cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de amenințare și distrugere, prevăzute și pedepsite de Codul Penal.
​Activitățile se vor desfășura sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul precum și a identității persoanei, aspectele rezultate urmând a fi comunicate.”, a transmis IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina