fbpx

Procesul primarului din Baia Mare de la Tribunalul Cluj se prelungește din cauza stării de sănătate a judecătorului

Procesul primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, judecat la Tribunalul Cluj, se prelungește din cauza stării de sănătate a judecătorului. Azi, o nouă amânare pentru luna iunie.

Procesul început în iulie 2016 a primit astăzi, 24 aprilie, a treia amânare consecutivă, după cele din februarie și martie. De data aceasta, a fost amânat pentru data de 6 iunie.

Surse judiciare spun că judecătorul Ioana Nora Boiciuc are probleme de sănătate grave. De altfel, judecătorul Simona Trestian, care a intrat în sală astăzi a precizat că situația completului de judecată este incertă și se va lua o hotărâre la nivelul Tribunalului până la termenul următor. Judecătorul a precizat că cercetarea judecătorească în dosarul lui Cherecheș este aproape finalizată.

Amintim că primarul băimărean este acuzat de procurorii DNA Cluj că ar fi luat mită 30.000 de lei de la denunțătorul Cristian Șpan.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina