fbpx

Procesul casei umbrite de bloc de pe Câmpului se apropie de al 10-lea an. O nouă decizie pierzătoare pentru Primărie

Tribunalul Cluj a pronunțat o nouă decizie nefavorabilă Primăriei în celebrul proces al casei umbrite de bloc de pe strada Câmpului. De când a început rejudecarea cazului, este a doua hotărâre prin care se acordă despăgubiri proprietarilor casei, după cea de la fond. Urmează recursul în 2019, când se ”aniversează” 10 ani de la începutul procesului.

Au trecut aproape 3 ani de când publicam motivarea Curții de Apel Cluj la decizia prin care proprietarii unei case umbrite de un bloc câștigau despăgubiri de 65.000 de euro. A urmat încă o cale de atac și procesul început în 2009 a luat-o de la capăt. Anul acesta, Judecătoria Cluj-Napoca a obligat Primăria Cluj-Napoca să plătească despăgubiri de 280.000 de lei, printr-o sentință devastatoare pentru funcționari. Primarul a atacat sentința, iar Tribunalul s-a pronunțat, ieri, 18 decembrie, menținând despăgubirile:

”Respinge, ca nefondată, cererea de apel formulată de către apelantul – pârât Municipiul Cluj-Napoca, prin Primar în contradictoriu cu intimaţii – reclamanţi Roşca Adrian Cosmin şi Roşca Ana Monica, precum şi intimatul – pârât Şeulean Ioan împotriva sentinţei civile nr. 1644/2018 pronunţate de Judecătoria Cluj-Napoca în dosarul nr. 21450/211/2017, pe care o păstrează în totalitate.

Obligă pe apelantul – pârât Municipiul Cluj-Napoca să plătească intimaţilor – reclamanţi Roşca Adrian Cosmin şi Roşca Ana Monica suma de 2300 lei, reprezentând cheltuieli de judecată parţiale în apel, precum şi intimatului – pârât Şeulean Ioan suma de 833 reprezentând cheltuieli de judecată în apel.”, se arată în minuta deciziei.

Numai că și aceasta poate fi atacată cu recurs, în termen de 15 zile de la comunicare. Astfel, că sunt șanse mari, ca în 2019, după exact 10 ani de la începutul procesului, proprietarii casei să vadă efectiv banii pe care i-au tot câștigat pe hârtie.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina