fbpx

Primarul a transmis școlilor din Cluj-Napoca să nu mai ceară bani de la părinți DOCUMENT

Primarul Emil Boc a transmis o adresă tuturor școlilor din Cluj-Napoca să înceteze practica de a cere bani de la părinți pentru diverse materiale, căci au alocat ”un buget generos” de la municipiu.

”Având în vedere unele sesizări venite din partea părinţilor, a unor reprezentanţi ai comunităţii locale cu privire la faptul că în unele unităţi de învăţământ preuniversitar de pe raza municipiului Cluj-Napoca se solicită de către şcoală (educatoare, profesori sau diriginţi) sume de bani pentru cumpărarea unor materiale (consumabile), gen săpun şi/sau hârtie igienică, vă rugăm să luaţi măsuri imediate în acest sens, să faceţi verificări şi să interziceţi cu desăvârşire astfel de practici în unităţile de învăţământ pe care le conduceţi.

Consiliul local şi Primăria municipiului Cluj-Napoca alocă, în fiecare an şcolar, un buget generos unităţilor de învăţământ preuniversitar de pe raza municipiului Cluj-Napoca, cu privire la întreţinerea şi asigurarea curăţeniei din grădiniţe şi şcoli, la asigurarea unui climat civilizat şi sănătos copiilor în unităţile şcolare unde işi desfăşoară activitatea.

În acest context, vă rugăm să aveţi în vedere ca pe viitor astfel de situaţii să nu se mai regăsească în şcolile de pe raza municipiului Cluj-Napoca.”, se arată în documentul de mai jos.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina